Lisää vetovoimaa – Hämeenlinnaan

Vetovoimainen kaupunki palvelee kaikkia asukkaitaan. Järvenpään kaupunki on jossain vaiheessa havainnut saman ja muokannut palveluaikojaan kaupungin ulkopuolellakin työskenteleville sopiviksi. Järvenpään kaupungintalo on auki maanantaista keskiviikkoon klo 9-15, torstaisin klo 9-18 ja perjantaisin klo 8-13! Ratkaisu lienee erityisen miellyttävä torstain osalta pendelöijille ja perjantain osalta kaupungintalon henkilöstölle.

Helsingissä päivittäin työssä käyvänä ehdin Hämeenlinnan keskustaan nippa nappaa puoli kuudeksi illalla. Silloin olen jo puolitoista tuntia myöhässä Kastellin palvelupisteen sulkemisajasta. Aamulla lähden töihin reippaasti ennen seitsemää enkä pääse asioilleni silloinkaan. Ei kiva.  Enkä ole ainoa työmatkailija. Meitä on paljon!

Voisiko Hämeenlinnan kaupunki harkita jotain Järvenpään mallin kaltaista joustoratkaisua, josta sekä pitkää työmatkaa tekevät asukkaat että henkilökunta saisivat hyötyä? Se lisäisi kaupungin vetovoimaa aivan varmasti!

www.susannahietanen.fi

Jätä kommentti

css.php