Erilaisuus on vahvuutta!

Puolueet ja ehdokkaat erikoistuvat. Erikoistuminen ei aina suju ennakkosuunnitelmian mukaan, vaan tilanne voi syntyä ihan itsestään. Kuten nyt yksi puolueista on vaivihkaa erottautunut riitelevänä puolueena. Se ei varmaankaan ollut mukana alkuperäisessä vaalistrategiassa. Näin vain kävi. Eikä siinä mitään, riidantuoksuiset ihmiset varmasti kaipaavat puoluetta johon samaistua, ihan reilua demokratiaa sekin 🙂

Omia sudenkuoppiansa onkin vaikeampi havaita.  Pyrin panostamaan kuuntelutaitooni ja ongelmanratkaisutaitoihini. Toivon, etteivät ne jää vain oman pääni sisäisiksi höpinöiksi, vaan tulevat näkyville. Asiallinen käyttäytyminen ja yhteistyö ovat myös punaisia lankojani. Nämä nyt mainittakoon, jos joku ei sattumoisin voi sietää mitään näistä, niin tietää äänestää jotakuta toista.

Toki osaava ja toimiva valtuusto koostuu kovin erilaisista yksilöistä ja toimintatavoista.  Erilaisuus on vahvuutta tässäkin suhteessa!

 

Jätä kommentti

css.php